Løvernes garde - Brøler igen
(The good dinosaur)

Udgaver med dansk tale:
DVD udgave, 2016


Original titel The lion guard - return to the roar
Datoer Biograf premiere i USA: Nej
Biograf premiere i DK: Nej
DVD udgivelse i DK: 2016
Bluray udgivelse i DK: Nej
Spilletid 42 minutter
Bonus på DVD'en
  • Se anmeldelsen
Danske stemmer Diverse
Original stemmer Diverse
Tale Engelsk+nordiske
Tekster Engelsk+nordiske
Bemærkninger
Omtale:

Den storslåede fortælling om Løvernes konge fortsætter med Løvernes Garde brøler igen.

Kion, Simba og Nalas anden søn, påtager sig rollen som leder for "Løvernes Garde" – en eliteenhed bestående af honninggrævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Beshte og hejren Ono. Sammen tager de på spændende eventyr for at forsvare Kongesletten mod rovdyr og beskytte livets kredsløb.

Løvernes Garde brøler igen er fuld af humor, musik, varme og herlige figurer - en film alle familier bare må have derhjemme!Anmeldelse:

Filmen:
Løvernes garde er lidt en underlig fisk. Det er egentligt en TV film der fungere som en pilot til en ny serie om løveungen Kion (søn af simba).
Filmen varer kun 42 min.

Med flere af de samme elementer som den oprindelige løvernes konge, bare i low cost udgave, finde løver Kion frem til sit helt speciele brøl. Simba (kions far) siger at Kion er udvalgt som ny leder af løvernes garde. Kion skal samle en hold af de 4 bedste løver med hver sin specielle egenskab. Kion udvælger dog istedet sine 4 venner (honninggrævlingen Bunga, geparden Fuli, flodhesten Beshte og hejren Ono), som han mener opfylder kravene.
De viser også hurtigt at det var det rigtige hold, og så er der ellers lagt op til den nye serie med små historie om de fem i løverne garde.

Lyd og billed:
DVD: Ok. Det er lavet til TV, og er ikke film kvalitet.

Ekstramateriale:
Ingenting

Konklusion:

Det er som nævnt starten på en ny TV serie i et løvernes konges børnebørn univers. Det fungere OK til Disney sjov om fredagen, men er ikke biografkvalitet. På DVD burde det også have været udgivet med et antal afsnit af den nye serie på samme DVD.

Anmeldt af Kurt Secher Andersen
Læs mere om disney tegnefilm på www.disney.dk