Mickeys Klubhus: Mickeys Store Vandeventyr

Udgaver med dansk tale:
DVD 2009Original titel Mickey Mouse Clubhouse: Mickey's Big Splash
Datoer Biograf premiere i USA: Nej
Biograf premiere i DK: Nej
DVD udgivelse i DK: 02/06-2009
Spilletid 92 minutter
Bonus på DVD'en Ekstra
o Spil: Solskinsløjer med Mickey og vennerne
o Bonusafsnit: Små Einsteins: Sørøverskatten
Danske stemmer Diverse
Original stemmer Diverse
Tale
Tekster
Bemærkninger
Omtale:

Mickeys Klubhus er lige stedet for de nysgerrige og legesyge børn. Mickey, Anders And, Fedtmule og alle de andre venner byder på inspirerende små eventyr med sjove udfordringer, listige problemløsninger med masser af humoristisk sans selvfølgelig!

I Anders' Ænder skal Anders And hjælpe nolge ænder ud til en varm strand midt i den kolde vinter. Det bliver en svær opgave eftersom ænderne farer vild og skal lære en lille ælling at flyve. I Pluto i Skumbad opstår der problemer når Pluto skal have sig et skumbad. Både han og Mickey sidder nemlig fast i hver sin sæbeboble!

Mickeys Fisketur begynder da Mickey og Pluto tager til Stjernesøen for at fange nogle fisk til Fedtmules kat, men da de ankommer opdager de at det er Sorteper der står for bådudlejningen.

I Sortepers Strandtæppe-Luau trænger de alle sammen til at blive afkølet i varmen. Så tilbyder Sorteper at lave et strandparty, men han har brug for hjælp, da han ikke ved hvordan man gør.

EPISODER
1. Anders' ænder
2. Pluto i skumbad
3. Mickeys fisketur
4. Sortepers strandtæppe-luau


Anmeldelse:

Filmen:
Den 5. DVD i Mickeys klubhus serien indeholder 4 afsnit, samt et bonus afsnit af Små einsteins.

Anders' Ænder
Anders And har 7 ænder, og en ælling i sit badebassin. Ænderne skal have hjælp til at komme ud til stranden, hvor der er varmt.
Ællingen må have hjælpe til at flyve, men det klarer de med en kæmpe skumfidus, han kan bruge som trampolin.
Senere flyver Anders og Mickey forrest i deres flyvemaskine, og hjælper ænderne forbi forhindringerne på vej ud til stranden.

Pluto i skumbad
I dag skal vennerne holde the, kage og hundekiks selskab. Men pluto er beskidt, og skal først i skumbad.
Der kommer lidt for meget sæbe i skumbadet, og Mickey og Pluto flyver pludselig afsted i hver deres kæmpe sæbeboble.
De bliver blæst helt ud i rummet, og pigerne må flyve op og puste dem ned med en hårtørrer. Det er dog ikke helt nok, for de lander på en sky, da de ikke er tunge nok til at komme ned.

Mickeys fisketur
Mickey skal passe Fedtmules kat, Hr. Petersen. Men katten vil kun spise store røde snaskefisk, og der er gået hul på pakken, så de er væk allesammen. Nu må Mickey ud og have fat i nogle af de meget sjældne røde snaskefisk. De findes nemlig kun et bestemt sted i stjernesøen.
Her lejer Mickey en robåd af sorteper, og sejler ud for at fange en rød snaskefisk.

Sortepers strandtæppe luau
Sorteper fil holde strandtæppe luau (hawaiansk strandfest), men der er fuld af affald på stranden, så vores venner må rydde op først. De samler alt skidt sammen i en trækvogn, og sorterer det i papir og plastic affald.
Derefter finder de et køligt sted, og slår parasollen op. Desværre er der huller i, som lige skal lappes først.
Da anders vil have en surftur i den blikstille sø, er det rart at musketingen har en kæmpe bikini klædt elefant, der kan hoppe i vandet og lave bølger.


Lyd og billede:
Billedet og lyd er lavet til TV, det vil stadig sige 4:3 format og stereolyd, men er rigtig godt indenfor disse rammer.

Ekstramateriale:
Ekstra materialet består af
o Spil: Solskinsløjer med Mickey og vennerne
3 meget simple spil.

o Bonusepisode: Små Einsteins: Sørøverskatten
De små einsteins har fundet noget sørøvertøj, og et musikalsk skattekort. Så nu rejser de ud for at finde skatten. Turen starter i stillehavet, hvor rumskib forvandler sig til et sørøverskib. Desværre har de bare store jetfly lige i hælene, og han er ude efter skattekortet. Turen bringer dem også under havet til et gammelt skibsvrag, og de finder tilsidst skatten der er en gammel sømandsfløjte.

Konklusion:
Denne gang får vi ialt 5 reele episode (4x mickey, og 1x einstein), og når dermed op på en rigtig fornuftig spilletid. Alle afsnit er rigtig gode for målgruppen.
Det lille spil er af middel karakter.


Karakterer:

 Billede og lyd Fint billede.
 Filmen 5 gode afsnit, der rammer målgruppen supergodt.
 For hvem For de mindste. Men der er det også rigtig godt.
 Ekstra Fint med et ekstra afsnit, men det kunne ligeså godt have været en del af hovedindholdet, så der var 5 afsnit Mickeys Klubhus istedet.Anmeldt af Kurt og Gitte Secher Andersen
Læs mere om disney tegnefilm på www.disney.dk