Nørdeprinsen / Geek Charming
Danske udgaver:
DVD 2012


Original titel Geek Charming
Datoer Biograf premiere i USA:
Biograf premiere i DK:
DVD udgivelse i DK: 2012
Spilletid 94 minutter
Bonus på DVD'en Intet
Danske stemmer Ja, diverse
Rollebesætning Diverse
Tale Dansk, Engelsk, Græsk, Norsk, Svensk
Tekster Dansk, Engelsk, Finsk, Isländska, Norsk, Svensk, Græsk
Bemærkninger
Synopsis:
Geek Charming handler om en usandsynlig romance mellem Dylan, (Sarah Hyland fra Modern Family) skolens mest populære pige og Josh, (Matt Prokop fra Held og Lykke, Charlie!) den ultimative filmnørd. Dylan taber uheldigvis sin dyre designer-taske i et springvand og bliver overrasket da skolens nørd, Josh, fisker den op til hende. Som tak siger Dylan ja til at medvirke i Joshs dokumentarfilm og håber filmen kan hjælpe hende med at blive ballets dronning. Josh, derimod, har planer om at afsløre hvordan spillet om ”popularitet” foregår på skolen. Men da han lærer Dylan nærmere at kende, indser han dog, at hun er meget mere end den overfladiske pige hun udgiver sig for.

Anmeldelse:

Filmen
Den har film har fået den danske titel Nørdeprinsen, men sælges alligvel med den engelske titel på et fælles engelsk/dansk/svensk/finsk cover.

Filmen er en dejlig fortælling om Dylan, klassens populære men meget overfladiske pige , og Josh en af klassens nørder der blandt andet er formand for filmklubben.
Josh skal lave et film projekt til en amatør films konkurrence, og får den idé at han vil lave en dokumentar om den overfladiske piges kamp om at blive skolens blomsterpige. Dylan siger ja, og ser det som reklame der kan hjælpe hende med at vinde konkurrencen.
Selvfølgelig opdager Josh, at Dylan i virkligheden er meget andet end den overfladiske pige han kender fra skolen, og Dylan finder ud af Josh er meget andet en skolens nørd. Under forløbet med filmprojektet bliver de langsomt, rigtig gode venner -og forelsker sig i hinanden.

Det er en rigtigig sød historie, der nok henvender sig mest til piger i omklring 9-15 års alderen. Men voksne, og drenge kan også sagtens se filmen.

Mange fra målgruppen kender allerede filmens hovedpersoner, og nogle af de andre medvirkende, fra andre Disney channel serier.

Lyd og Billede:
Billed og lyd er super for en DVD udgivelse.

Ekstra materiale:
Filmen har 2 fulde afsnit af Disney Channels "Shake it Up" serie, med som ekstra materiale.
Det er et godt valg, og serien rammer ca. samme målgruppe.

Konklusion:
En rigtig sød film, som piger i tweenage alderen, plus minus, vil elske -og bestemt ikke tager skade af at se.

Karakterer:

 Billede og lyd Super for en DVD
 Filmen En rigtig sød film.
 For hvem For de 9-15 år piger, eller deromkring tror jeg den rammer rent. Men drenge og voksne kan godt se med.
 Ekstra 2 fulde afsnit af "Shake it up".


DVD udgave af filmen har vi fået til anmeldelse fra Walt Disney Studios Home Entertainment Danmark.

Anmeldt af Kurt Secher Andersen
Læs mere om disney tegnefilm på www.disney.dk