Marvel: Captain America, The wintersoldier
Danske udgaver:
 
Bluray 2014 Bluray 3D 2014 DVD 2014 Original titel Captain America, The wintersoldier
Datoer Biograf premiere i USA:
Biograf premiere i DK: 2014
Bluray/DVD udgivelse i DK: 2014
Spilletid 132 minutter (bluray) (DVD -4%)
Bonus på DVD'en Se anmeldelse.
Danske stemmer Nej
Rollebesætning Nick Fury: Samuel L Jackson
Black Widow: Scarlet Johansson
Captain America: Criss Evans
Falcon: Anthony Mackie
Tale Engelsk
Tekster Dansk
Bemærkninger
Synopsis:
Da S.H.I.E.L.D. angribes uden varsel, bliver Captain America (Chris Evans) trukket ind i et net af livsfarlige intriger, hvis konsekvenser kan betyde en altoverskyggende trussel mod den frie verden. Sammen med Black Widow (Scarlett Johansson) og deres ny allierede the Falcon (Anthony Mackie), kæmper Cap for at afsløre den stadig mere omfattende sammensværgelse. Men der går ikke længe før de står over for en næsten uovervindelig fjende; The Winter Soldier...

Anmeldelse:

Filmen:

Vi skal til at vende os til at Marvel er blevet en del af Disney. Hvis ikke der har været gang i Marvel universet på det store lærred så kommer der det nu. Med denne 2. Captain America film under Disney ejerskab springer vi på vognen og tager Marvel med på DVDisney.

Jeg har endnu den første Captain America film til gode, men har ellers set de fleste live action superhelte film derude.
Captain America leverer i den grad varern. I denne film møder vi primært Captain America, Natasja (Black Widow), og Nick Furry. Derudover Wintersoldier og Falcon. Det er selvfølgelig en fordel at kende lidt til universet, men ellers kan man altså godt se filmen alligevel.
Der er masser af lækker action og fede effekter, specielt i scenerne hvor Cap kæmper med Wintersoldier. Skuespillerne gør det rigtig godt, Samuel L Jackson gør det rigtig godt som Nick Fury, og Scarlett er den perfekte Black widow.

Ugivelsen af denne film falder sammen med udgivelsen af den nye version af Disney Infinity til konsollerne. Disney Infinity 2.0 Marvel avengers. Her kan man selv spille som Nick Fury, Black Widow, Falcon, og Captain america, og man kan endda få hjælp af Wintersoldier.

Billede og lyd:
Det er efterhånden meget svært at sætte en finger på de nyere bluray udgivelser af nye film. Denne ingen undtagelse, billedet er fantastisk, og lyden kan ikke blive bedre DTS-HDMA 7.1. på engelsk. Der er ikke dansk lydspor.

Ekstramateriale:
-Kommentarspor
-Gag reeel
-Slettede scenere
-Og nogle små reportager hvor vi møder skuespillerne

Det er et OK ekstramateriale, men heller ikke noget vi bliver meget klogerer af ;o)

Konklusion:
Med Captain america som min først Disney Marvel film oplevelse er jeg positivt overrasket. Det er en god action film, med gode skuespillere.
Glæder mig til at se mere.

Anmeldt af Kurt Secher Andersen