The Muppets: Most Wanted
Danske udgaver:
 2014 DVD


Original titel The Muppets
Datoer Biograf premiere i USA: 2014
Biograf premiere i DK: 2014
DVD/Bluray udgivelse i DK: 2014
Spilletid 104 minutter (dvd)
Bonus -Kortfilm: Mickey Mouse in "No service"
Danske stemmer Nej
Rollebesætning
Tale Engelsk DTS 7.1 (bluray)
Tekster Alle nordiske + engelsk, tjekkisk, græsk, tyrkisk, arabisk (Bluray)
Bemærkninger
Synopsis:
To frøer! En gris! Intriger! Musik! Kaos! Mupper! Det bliver et eventyr for hele familien når Kermit, Miss Piggy og de andre Mupper tager på verdensturné. Men som sædvanligt venter kaos, og der går ikke længe før Kermit sidder i fængsel og en dobbeltgænger har taget hans plads på turnéen! Vil det lykkes Kermit at flygte og redde det hele? Muppets Most Wanted byder på masser af gode grin, ny musik og masser af kendte skuespillere!

Anmeldelse:


Filmen
Dette er opfølgeren til Muppets filmen fra 2012.
Kermin bliver kidnappet, og skiftet ud med verdens farligste frø "Constantine". Sammen med Dominic Badguy (Spillet af Ricky Gervais) planlægger de at stjælde de britiske kronjuveller. De lokker de intetanende muppets til at tage på verdensturne, det tilvældigvis spilles ved siden af nogle store museer hvor de i bedste Olsen Banden stil bryder ind til larmen fra Muppets show.
Den rigtig Kermit smides i det russike superfængel "Gulag". Først i sidste øjeblik finder Muppets ud af at der er noget galt, og tager afsted for at få Kermit ud fra det russiske fængsel.

Filmen har masser af klassisk Muppet sangscener, og endelig en bryllups scene mellem Miss Piggy og "Kermit".
Det er hverken stor kunst, eller den bedste muppet film der er lavet. Og uden dansk tale bliver det nok ikke den store sællert. da målgruppen primært er dem der endnu ikke kan læse undertekster.

Lyd og Billede:
Både lyd og billede er ok, men desværre kun på DVD og ikke Bluray.

Ekstra materiale:
En enkelt kortfilm bliver det til.
Det er en ad de helt nye film med Mickey, Minnie, anders og en langskægget fedtmule. Og så får du for første gang set både Anders and og Mickey Mouse helt uden tøj på.
Ikke noget mesterværk.


Konklusion:
Den første nye Muppet film var et fint gensyn med de gode gamle muppets, der bare manglede den danske lyd. Denne 2'er er desværre bare mere af det samme, men dårligere, og stadig uden dansk lyd.


Anmeldt af Kurt Secher Andersen
Læs mere om disney tegnefilm på www.disney.dk