Thor (3): Ragnarok
Danske udgaver:
DVD 2018 Blu-Ray 2018  Bluray Steelbox 2018  3D 2018  4K 2018


Original titel Thor Ragnarok
Datoer Biograf premiere i USA: 2017
Biograf premiere i DK: 2017
DVD + bluray udgivelse i DK: 2018
Spilletid 130 minutter (på bluray)
Bonus på DVD'en Se anmeldelse.
Danske stemmer Nej
Rollebesætning
Tale Engelsk
Tekster Dansk m.m.
Bemærkninger
Synopsis:
I Marvels film "Thor: Ragnarok" holdes Thor fanget uden sin magiske hammer i den anden ende af universet. Han er i kamp mod tiden for at nå tilbage til Asgård og stoppe Ragnarok – ødelæggelsen af hans verden og enden på hele Asgårds civilisation.

Anmeldelse:

Filmen:

Thor Ragnarok er den 3. film i Thor serien, og den 17. i MCU. Filmen hænger da også sammen med de andre Marvel film (Der jo reelt alle hænger sammen i samme univers). Udover de 2 tidligere Thor film, kan det også være en god ide at se Avengers, age of Ultron før man ser Ragnarok.

Ragnarok handler naturligvis om Ragnarok, den totale ødelægelse, eller nærmere hvordan Ragnarok stoppes.
Thor slipper fri efter at være fanget af Sutur. Han tager til Asgaard, hvor han finder ud af at Loke (i skikkelse af Odin) har overtages deres fars trone, og sendt Odin i fangeskab på Jorden (i Norge). Da Thor finder Odin(Anthony hopkins) er han ved at dø, og fortæller at når han dør slipper deres ukendte søster Hela (dødens gudinde, Cate Blanchett) fri, og starter ragnarok.

Det skal Thor selvfølgelig forhindre, men ved hans første møde med Hela knuser hun hans hammer som var det en sprød kiks. Det gør ikke Thors kamp lettere, og snart søger Hela også for at både Thor og Loke havner på affaldsplaneten Sakaar.

På Sakaar møder vi blandt andet planetens lettere sindsyge herre Grandmaster (Jeff Goldbloom), der holder Thor fanget og sætter ham til at kæmpe mod Hulk der også er fanget på planeten.

Udover Hela, Hulk, og Grandmaster, møder vi også Dr. Stephen Strange, en Valkyr, fenrisulven, Black Widow, og selvfølgelig også flere nye personer og gamle kendinge.

Men så skal der altså heller ikke afsløres mere. Det er nemlig en film du SKAL se hvis du er bare lidt til Marvel og MCU.

Ragnarok er klart den bedste film i Thor serien, og nok også den bedste marvel film generelt. Se den.


Billede og lyd:
Super godt.

Ekstramateriale:
Bluray:
Play Movie With Director Taika Waititi’s Intro
Featurettes
Gag Reel
Team Darryl
Marvel Studios: The First Ten Years - The Evolution Of Heroes
Deleted Scenes
8-Bit Sequences
Audio Commentary

Konklusion:
Ragnarok er klart den bedste film i Thor serien, og nok også den bedste marvel film generelt. Se den.


Anmeldt af Kurt Secher Andersen