Ant-man and the Wasp
Danske udgaver:
DVD 2018 Blu-Ray 2018  Bluray collection 2018
Findes også som DVD
 3D 2018  4K 2018


Original titel Ant-man and the Wasp
Datoer Biograf premiere i USA: 2018
Biograf premiere i DK: 2018
DVD + bluray udgivelse i DK: 2018
Spilletid 118 minutter (på bluray og UHD, DVD 4% kortere pga. PAL speedup)
Bonus på DVD'en Se anmeldelse.
Danske stemmer Nej
Rollebesætning Paul Rudd Scott Lang / Ant-Man
Evangeline Lilly Hope Van Dyne / Wasp
Michelle Pfeiffer Janet Van Dyne / Wasp
Michael Douglas Dr. Hank Pym
Tale Engelsk
Tekster Dansk m.m.
Bemærkninger
Synopsis:
Fra Marvel Cinematic Universe kommer Ant-Man and the Wasp. I efterdønningerne af Captain America: Civil War kæmper Scott Lang med konsekvenserne af sine valg, både som superhelt og som far. Da Dr Hank Pym kontakter ham vedrørende en ny hasteopgave, må han nok engang trække i heltedragten og lære at slås side om side med the Wasp for at afsløre hemmeligheder fra fortiden.

Anmeldelse:

Filmen:

Ant-man/Scott er tilbage, sammen med the Wasp/Hope. Scott har lagt ant-man dragten på hylden, og hygger sig hjemme med datteren, han har elktronisk fodlænke på -så han kan heller ikke rigtig så meget andet. Snart får Dr. Hank dog brug for ham, da han har fåët en fornemelse af at hans kone Janet Van Dyne (Hopes mor), stadig er i live men fanget i quantum universet.

Sammen kommer Scott, Hope, og Dr. Hank, i hver deres dragt, ud på en vild jagt efter Janet. Vi får også nogle flashbacks hvor vi oplever Dr. Hank og Janet som de oprindelige Ant-man og Wasp. Filmen bruger skiftet mellem karakterenes størrelse meget mere end i den første film. F.eks. har de en hot-wheels kasse med en række små biler der alle er nedskalerede rigtige biler -med en størrelse omskifter.

Til jer der set inifinity wars (det har i vel allesammen?), kan det selfølige ikke undgåes at dette også skal bindes ind i denne film på en eller andet måde. Det sker da også, men det sker så sent i filmen at man har fornemmelsen af at ant-man and the wasp var tiltænkt en udvigelse før infinity wars. Det fungerer dog fint som det er lavet, og det giver nu mest mening at se infinity wars først.


Men så skal der altså heller ikke afsløres mere, andet end at det bestemt er en god film -uden at være den bedste i MCU.

Billede og lyd:
Super godt.

Ekstramateriale:
Bluray:
Play Movie With Intro By Director Peyton Reed
Making Of Featurettes
Gag Reel And Outtakes
Deleted Scene
Audio Commentary

Der er nogle rigtig fine ting i ekstra materialet. De slettede scener er OK, men fint at de ikke kom med i filmen. Gag reel er for en gangs skyld nogenlunde sjovt.

Konklusion:
Det er igen bestemt en god film. Dette er den 20. film i MCU, og selvom denne måske ligger og rodder et sted efter de 10 bedste, er det stadig en film man skal se, både fordi det en god film, men også for sammenhængen med de andre film.


Anmeldt af Kurt Secher Andersen