Ivan Pedersen 70 år 2020 - "Jeg ligger ikke ned endnu tour"


Ivan Pedersen turnerer I marts/april 2020 med band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april 2020.

54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro kunne sikre Ivan Pedersen veteranstatus her i landet. Men som sanger/sangskriveren selv udtaler:

”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv, skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er ”gået af”. Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!”

Ikke desto mindre – og måske netop derfor - pakker sangeren turbussen og tager på landevejen i marts/april 2020 med et nyt show indeholdende sange fra hele karrieren. Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-tourne´ i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel. Turen fik overalt fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

Bandet består af - Som ved 50 års jubilæumstourne i 2016:

Tove Sørensen - bas /vokal
Nanna Larsen - akk. guitar/vokal
Søren Skov - tangenter/vokal
Klaus Menzer - trommer
Lars Krarup - guitar (tidligere medlem af Backseat)

”Jeg glæder mig SÅ meget til at spille og synge med dette formidable hold igen!” siger sangeren, der med et smil husker den forrige tur, hvor mange af sangene, fra McKinleys, fra Backseat fra Moonjams repertoirer ja, også et par sange fra Laban perioden, blev fundet frem fra gemmerne, støvet af og serveret i nye friske arrangementer. Sådan vil det også blive i 2020, dog med en række fornyelser i repertoiret.

”Vi havde så meget en fest på scenen imellem os, og en samlet udstråling, der kunne mærkes helt ned på de allerbagerste rækker, og fordi der også var plads til de lidt poetiske og melankolske sange i programmet, så sendte vi hver aften publikum hjem med smil på læben og en lille våd plet i øjenkrogen” - husker sangeren storsmilende, mens han ser på turplanen, der vil bringe ham selv og superholdet til de fleste egne af landet i de gode koncerthuse med den bedste akustik, hvor teknikken på turen styres af en af landets bedste musik-teknikere, Michael Engman.

Ikke helt, men alligevel som ”snart veteran”, vil Ivan Pedersen og superholdet rejse landet rundt i foråret 20 og bevise på koncertstederne, at han BESTEMT ikke ligger ned endnu.

Du kan checke datoer i Tourplan


20. august 2020
Ivan Pedersens 70 års fødselsdagstourne blev udskudt grundet corona til at starte i september, så det er en blandet kalender med både Sing Sing Sing og Fødselsdagstour.
Du kan se alle datoer for Ivan Pedersen nedenfor her, og få en samlet oversigt over alle datoerne både for Sing Sing Sing og fødselsdagstouren i kalenderform på
Tourplan

 

12. marts 2020
Forårets store tourne med Ivan Pedersen & Band "Jeg ligger ikke ned endnu" er udskudt pga. nedlukningen af Danmark pga. coronavirus.
Der arbejdes der på at flytte alle koncerter til senere på året. Alle der har købt billet vil få besked pr. mail fra det enkelte spillested eller billetudbyderen med besked om, hvad præcis skal ske med billetterne til forårskoncerterne, typisk vil billetter være være gyldige til en ny dato, medmindre man ønsker at få billetten refunderet. Indtil videre er festivaljobs ikke berørt af aflysning. Følg også med og få nyheder på
Facebook siden Ivan Pedersens 50 års Jubilæums koncert tour - Klik her for direkte link2. marts 2020

NU er det forår og det skydes i gang med en fantastisk nyhed;
Ivan Pedersen har lavet en ny musikvideo med et dejligt nyt nummer af Ivan og Nanna Larsen "On the other side of us" -
Se den her
Nanna er med i bandet til den kommende forårstourne "Jeg ligger i ned endnu", 70 års fødselsdagstour.
Ole Albechtsen spiller skøn pedalsteel guitar og Søren Skov har også været med til at indspille sangen.
På lørdag den 7. februar kan du se og høre Ivan i Go´Morgen Danmark (mellem 8-12), hvor der både er livemusik og interview.