40 års jubilæum i 2006

I september 2006 kunne Ivan Pedersen fejre 40 års jubilærum i den danske musikbranche.
Ivan startede nemlig i 1966 som 16-årig bandet McKinleys, som i alt udgav 5 album i årene frem til 1979/1980, hvor bandet opløstes. Senere har han haft succes med Laban, Backseat og nu som solo sanger, producer og sangskriver.

I anledning af jubilæet blev der 28. oktober 2006 udsendt en speciel udgivelse, med 2 DVD´er og 1 CD i en og samme box.
Boxen har været længe ventet og mange har spurgt, hvornår denne box vil blive udgivet og nu er den her altså

INDHOLD DVD:

Interviews med vidnerne gennem de 40 år. Fra Mor, der fortæller om knægten, kollegerne: McKinleys, Backseat, Trioen, Lecia Jönsson, Poul Krebs, Morten Kærså, pladeselskabsdirektørerne, produceren, anmelderen. Bassisten fra Deep Purple Roger Glover fortæller om, hvorfor Ivan alligevel ikke blev forsanger i det verdensberømte heavy-rock-band.

Facts og skrøner, bagklogskab og refleksion, fortid, nutid, fremtid alt krydret med TV-klip, videos, bag scenen i øvelejr osv. Meget underholdende og meget høj kvalitet i billeder, lyd og ikke mindst klip.

DVD/Koncert
Optagelse fra en skøn aften på Portalen i Greve med Ivan & Band, gæstesolisterne Ester Brohus, Hush, Teitur og Allan Olsen, og en masse hits, som fx
Half A Man, Bitter Moon, Tilbageblik, Menneske, Giv Mig En Gud og Ud I Det Blå Der er ligeledes backstage-optagelser med en lille akustisk afdeling med Trio. Meget tæt, varmt og smukt med numrene Coast To Coast, Tilbageblik, Fool On The Hill, Bad Excuses og Når Jeg Sover.

Læs mere om optagelserne fra Portalen nedenfor

CD:
Jubilæet har været en god og rigtig anledning for Ivan Pedersen til endeligt at indspille nogle af de sange, han gennem tiden har sunget og formået at gøre til sine på trods af fremmed herkomst. Følgende sange er at finde på cd´en:

Mellem Broer (Nyindspilning)

Don McLeans vidunderlige
Vincent

Boyzones "No matter what" som Ivan indspillede sammen med Pia Trøjgaard, Gry Harrit, Arvid Nielsen på cd´en "A touch of Gospel" tilbage i 1999.

ny-indspilning af nummret
The Perfect Way som Ivan og Søren Jacobsen skrev sammen til Ester Brohus. i 1992 vandt Ester grammy for "Året danske hit" med sangen.

Temaet fra filmen Bagdad Café:
Callin´ You

All The Things You Are - Ib Glindemanns Orkester

Edges

No. 1 in your heart - OL sangen fra 1996 med Backseat

Gennem ild og vand - Moonjam

originale indspilning fra LABAN -
Love In Siberia

Heart to heart (demooptagelse fra 1990)

Sommer i byen - nyeste singleudspil fra Ivan Pedersen

Percy Sledges
When A Man Loves A Woman

What can be done (demooptagelse fra 1989)

Funny how love can be - Mckinleys

The Poet - Backseat

Band your head down (demooptagelse fra 1989)
DVD/CD-optagelse & koncert

Ivan Pedersen & Band med gæster


Mandag d. 29. og tirsdag d. 30. november 2004 bød på 2 fantastiske og uforglemmelige aftener med dejlig musik på Portalen i Greve optagelse med DVD/CD.


Ivan Pedersen & Band optog DVD/CD til senere udgivelse.
Gæster mandag var det nye danske band Hush, som består af Michael Hartmann på guitar og sangerinden med den klokkeklare stemme, Dorte Gerlach.
Du kan læse mere om Hush på deres hjemmeside:
hush.dk


Den danske sanger Teitur Lassen, som de fleste sikkert bedst husker, fra hans optræden for Kronprinseparret til deres besøg i Århus i forbindelse med parrets, dengang, forestående bryllup.
Du kan læse mere om Teitur på hans hjemmeside:
teitur.com

Teitur har bla. sunget duet med Ester Brohus på sangen "Closer to you" fra hendes album "Poor pretty little me" fra 2001.

Tirsdag d. 30. november 2004 var Ester Brohus gæst-optræden til optagelserne.
Ivan Pedersen og Søren Jacobsen har som bekendt skrevet tekst og musik til Esters store hit "The perfect way", som Ester modtog en Grammy (Danish music award) for, som årets danske hit i 1992.

Ester Brohus havde den aften hendes guitarist Janus Beckmann med.
Ud over "The perfect way" spillede Ester også sangen "Rose" fra hendes nyeste album "When time comes"
Du kan læse mere om Ester Brohus på hendes hjemmeside:
esterbrohus.dk
Allan Olsen var også gæste-optræden samme aften.

Du kan læse mere om Allan Olsen på hans hjemmeside:
allanolsen.dkGruppebillede bestående af Ivan Pedersen & Band, samt gæsteoptræden mandag d. 29. november 2004 - Hush og Teitur.