Ivan Pedersen - Biografi

Foto: Alex Nyborg Madsen

Ivan Pedersen er født i Jebjerg i Salling ved Skive den 22. april 1950, og boede fra han var 2 år i Aalborg, indtil 1979, hvor han traf sit livs kærlighed og flyttede til København. Her boede han en lang årrække, men i 2015/2016 flyttede han endeligt til Samsø, hvor han i mange år har haft sommerhus.


Ivans musikliv fra start og til nu

I 1966 startede han et band, McKinleys, sammen med nogle venner, som spillede til en masse halbal, indimellem skolen og derefter gynmasiet også blev forsøgt passet. I 1970 blev Ivan matematisk student og startede på danskstudiet ved Aarhus Universitet, men dropper ud i 1972.
I 1970-1972 er McKinleys, udover i Danmark, på tour i Sverige, Norge, England og Tyskland.
McKinleys udgav ialt 5 albums:

1973: "Pick up passion"
1977: "McKinleys"
1978: "Ballroom Heroes"
1979: "New shoes for the old suit"


1980: "Robin Hood"I 1979 flytter Ivan til København, hvor han får arbejde hos pladeselskabet STUK, der sammen med Medley har hovedkontor i København.
McKinleys opsamlingsalbum "New shoes for the old Suit" udgives og i april spiller bandet opsamlingstour op Færøerne og Norge.
4. juli 1979 bliver Ivan far til en lille søn, født 12 uger før termin og der følger en turbulent tid for den lille familie. Det ender heldigvis lykkeligt.

Bandet blev opløst ved årsskiftet i 1979/1980. Trods opløsningen af bandet bliver McKinleys bedt om at synge "Robin Hood" til
Dansk Melodi Grand Prix i 1980. Bandets fans rejser til hovedstaden, men bliver skuffede, da sangen er acapella og ikke som McKinleys plejer at lyde. McKinleys deltager i Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Robin Hood" og bliver nr. 9.Vinderen af Grand Prix blev Bamses Venner med sangen "Tænker altid på dig".

Se teksten til "Robin Hood" her 


I 1981 begynder Ivan at komponere musik til andre kunstnere, da STUK må dreje nøglen om grundet dårlig økonomi.

I 1982 deltager Ivan sammen med Peter Grønbæk under navnet Taxie, i det Danske Melodi Grand Prix med sangen
"Drømmene er forbi", men desværre ender på sidstepladsen. Klik på titlen for at læse sangteksten.


I årene 1982 til 1988 fik Ivan Pedersens succes med Laban , hvor han og Lecia var hitlisteplaceret i USA, Skandinavien, Østasien og Latinamerika.
Laban udgav i alt 8 albums sammen:

1982: "Laban"
1983: "Laban 2"
1984: "Laban 3"
1985: "Det bedste af Laban"
1986: "Caught by surprise"
1987: Laban 5

1987: "Roulette"
1988: "Greatest hits"

Laban var slet ikke planlagt, Ivan havde skrevet sangen "Hvor skal vi sove i nat" og blev hentet ind i pladestudie og bedt om at synge sangen sammen med Lecia. Det blev aftalt, at det skulle være hemmeligt, hvem der sang på nummeret, Ivan ville ikke have sit navn skrevet og coveret til "hvor skal vi sove i nat" blev derfor et stribet cover uden billede og uden sangernes navne. Garvede musikfolk i branchen fandt dog hurtigt ud af, at det var Lecia, der sang. Da Laban strøg til tops på hitlisterne og "Hvor skal vi sove i nat" var en landeplage, var Ivan og Peter Grønbæk hyret til en måneds job på færgen mellem Oslo og København og kom hjem til en storm af succes.

Laban har enorm succes og flot pladesalg. Pladerne bliver udgivet i 37 lande og "Love en Siberia" ligger på den amerikanske hitliste i intet mindre end 6 uger. Men i efteråret 1988 beslutter Lecia og Ivan, at Laban opløses efter en turne i Sverige.

Sideløbende med de sidste par måneder med Laban, har Ivan sammen med Henning Stærk, udgjort kor for Poul Krebs såvel live som på albums. Også Moonjam nyder godt af Ivan flotte stemme - både live og på albums.

1989 bliver året, hvor Ivan & The Smallwonders udgivet et enkelt album, bandet tæller også guitaristen Søren Jacobsen, pianisten Ole Boskov, guitaristen Lars Krarup, bassisten Thomas Fog samt trommeslageren Kristian Lassen.

Ivan Pedersen og Søren Jacobsen starter studie for pladeindspilninger i 1990, hvor Ivans samarbejde med Poul Krebs ophører.

I 1991 synger Ivan kor på Pretty Maids album "Jump the gun" og da bandet senere samme år skal have ny forsanger, blev Ivan opfordret til at komme til London til audition til dette. Der har været uoverensstemmelser mellem Ian Gillan og Ritchie Blackmore. Men Blackmore havde imidlertid stillet ultimatum om, at den nye forsanger skulle være Joe Linn Turner.

Indtil 1992 Ivan er med Moonjam live, hvor Ivan igen får kontakt til en gammel kammerat, Helge Solberg. Søren, Ivan og Helge får forbindelse med Svenne Wahlin, der spiller orgel og langsomt dannes Backseat.

Samme år bliver Ivan krediteret for sammen med Søren Jacobsen at have skrevet Årets Hit
"The Perfect way" med Ester Brohus. Klik på teksten for at se denne.

Siden har succesen indfundet sig, når han har skrevet sange for andre kunstnere og som frontfigur i bandet Backseat, som blev dannet i 1992.

Historien om Backseat Boys starter omkring 1991, hvor Ivan Pedersen og Søren Jacobsen, der har allerede har arbejdet sammen en del år,
kommer en del på "sejlklubben" i København, hvor der spilles musik på kryds og tværs. Her kommer også Helge Solberg, som Ivan også kender fra tidligere år. Sammen med Svenne Wahlin opstår Backseat Boys, som senere sløjfer "Boys" og blot hedder Backseat, som vi kender det i dag.

I 1992 bliver
Svenne Wahlin afløst på keyboard af Esben Just og Carsten Millner sætter sig bag trommerne i Backseat Boys.
Et starter et nyt pladeselskab Kick Music får Backseat mulighed for at udgive det første album,
"Wind me up"


Første single fra albummet bliver Hey good looking.
Samme år laver Backseat Boys en julesang "Santa in the backseat"
Bandet spiller en masse koncerter rundt om i landet.


i 1993 bliver Backseat Boys nomineret til årets grammyer for:
Årets nye navn: Backseat Boys
Årets danske sange: Ivan Pedersen
Årets danske hit: "The perfect way", skrevet af Søren Jacobsen og Ivan Pedersen for Ester Brohus.

Sidstnævnte grammy vindes, mens årets nye navn bliver "Her personal pain" og prisen som årets danske sanger tilfalder Lars H.U.G.
Backseat Boys spiller en masse koncerter rundt om i landet.

1993
"Santa in the Backseat" - Backseat julesingle fra 1993.
Sangen er på Kickmusic Allstars - Merry Kickmas, som indeholder 4 sange:
Happy Xmas (War Is Over)
Santa In The Backseat: Backseat Boys
Jinglebell Rock: Rubber Band
Nine Days Till Christmas: Ole Friis

Fritidsbandet "Far og drengene", som Ivan har stablet på benene med Peter Holm, der senere spiller guitar i Trioen spiller et par koncerter.

I 1993 udgiver Elap Music 2 opsamlings cd´er med McKinleys

 1993: Mckinleys 16 hits
1993: Mckinleys 16 hits vol 2


i 1994 kommer Lars Krarup med i bandet og Backseat Boys deres 2. album "Long Distance"

Med albummet følger grammynomineringer til årets grammyer for:
Årets danske gruppe/band: Backseat Boys
Årets danske sange: Ivan Pedersen
Årets danske rockudgivelse for "Long Distance"

Sort Sol løber med titlen som årets danske gruppe/band og for årets danske rockudgivelse og Thomas Helmig bliver årets danske sanger.
Backseat Boys spiller en masse koncerter rundt om i landet.


I 1995 forlader Søren Jacobsen backseat. Esben Just afløses af Otte Sedenius. Carsten Millner erstattes af Lars "Mitch" Fischermann".
Medlemmerne i bandet mener, at de nu er for gamle til at hedde boys, og ændrede i forbindelse med albummet deres navn til "Backseat".
Samme år udgives albummet
"Hit Home"


Bandet spiller en masse koncerter rundt om i landet.


I 1995 er Backseat igen nomineret i kategorien Året nye danske navn
Ivan nomineres til kategorien: Årets danske sanger.
Backseat albummet "Long Distance" bliver nomineret i kategorien Årets danske rockudgivelse


7. december 1995, singlen "Sober on the night" ser dagens lys, som også indeholder sangen "Lift to the living"

I 1995 bliver der også tid til Gospel United". Der udgives CD og spilles livejobs, udover Ivan, synger Monique og Ken Lending også med Lillian Boutté i Gospel United.

I 1996 sker det endelig - Grammynomineringer giver statuetter med hjem.
Backseat vinder for Årets Album
Ivan Pedersen vinder som Årets Danske Sanger.


Otte Sedenius bliver afløst på keyboard af Olle Nyberg.
Samme år inviteres Backseat til at lave musik til OL i Atlanta, det bliver til sangen "No. 1 in your heart", der indspilles med Erica Carsson.Singlen udkommer både alene og som ekstra skive i albummet "Songs"

igen er bandet ude at spille en masse koncerter rundt om i landet.


1996 er også året, hvor Ivan kontaktes af den danske ambassade i Manilla, som vil have ham til at repræsentere Danmark i Fjernøstens største sangskriverkonkurrence på Filippinerne. Ivan laver sangen "Sleeping with strangers" og bliver nr. 2. Vinderne bliver selvfølgelig Fillipinerne og i protest over dette, udvandrer hele dommerpanelet. Sangen "Sleeping with strangers" er senere udgivet på albummet Monogram.

I 1997 nomineres Backseat atter til grammy for
Årets danske album: Songs, Backseat
Årets Danske sanger: Ivan Pedersen

Lars H.U.G. står stærkt det år og vinder begge priser.
Backseat spiller en masse koncerter rundt om i landet.

1997: Laban - "De største narrestreger"
udkommer

Ivan spiller live og er med på CD udgivelsen Ib Glindemann "A string of Pearls"

1998: Backseat - "Shut up and play" udkommer

I 1999 drager Ivan med sin trio ud på turne på forskellige spillesteder rundt om i Danmark, for at "afprøve" sine nye danske og engelske sange.
"A touch of gospel" udkommer. Her synger Ivan "Careless Whisper" og "Candle in the wind" Sammen med Pia Trøjgaard, Gry Harrit og Arvid Nielsen synger Ivan også "No matter what" på albummet.

Udover at være næstformand i DPA og medlem af KODAS råd, bliver Ivan medlem i Statens Musikråd.

I 2000 går Ivan i studiet og indspiller sit første soloalbum "Monogram.

2000 er også året, hvor Ivan runder 50 - still going strong. Han tildeles Dansk Musikerforbunds Hæderspris for at have ydet 25 års god indsats i musikbranchen - en meget fornem anderkendelse, der er helt på sin plads.

20. februar 2001: Ivan Pedersen - "Monogram" udkommer

2002 er Ivan & trio (Peter Holm, Søren Skov og Sara Indrio) på Danmarksturne i forbindelse med soloalbummet.


I 2003 går Ivan igen i studiet og indspiller sit andet soloalbum "Udenfor nummer men venlig stemt".
Backseat spiller enkelte koncerter i efteråret.
Ivan indspiller CD med Peter Belli og Stefan Grabowski "Konger for en aften".

19. april 2004: Ivan Pedersen - "Udenfor nummer men venlig stemt" udkommer.

Ivan Pedersen og band (Søren Skov, Peter Holm, Anders Willads og Gert Smedegaard) tournerer rundt om i landet.
2003 er også året, hvor Ivan træder ud af Statens Musikråd.


I efteråret 2005 var Ivan med i
Tivoli Varieté med Søren Østergaard og Sidse Babett Knudsen, som blev stor succes og spilleperioden udvides et par uger som følge heraf. Varietéen blev opført i Cirkusbygningen i København og Århus Musikhus.

Backseat spiller enkelte koncerter i efteråret og Ivan er også på turne med sin trio.

I foråret 2006 fortsætter turne med trioen og hen over sommeren spiller Backseat på forskellige festivaler rundt om i Danmark.
Gitte Naur og Ivan Pedersen indspiller nummeret "Postkort fra livet" på albummet af samme navn, hvor en masse andre kunstnere også synger.

28. oktober 2006: Ivan Pedersens 40 års jubilæumsbox "Memo udkommer

og Ivan er på Danmarksturne med både band og trio.
Ivan har 40 års jubilæum i dansk musik - læs meget mere under
Solo/trio


2007 - Søren Jacobsen er tilbage hos Backseat og Olle Nyberg er stoppet. Bandet går i studiet for første gang i 10 år.
Det resulterer først i singlen "Globalisation"


derefter albummet "Globalization"
Backseat er på tourne i efteråret og spiller koncerter rundt om i landet.


I 2008 Backseat udgiver singlen "A Gardens Tale" på opfordring fra Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe fra P4-programmet "Brødre".
Sangen er forinden blevet kåret som P3´s mest spillede sang i 2007 med Volbeat.
Sangen bliver duoet med Stine Larsen.2009 Backseat spiller lidt koncerter i Danmark og er i studiet, nu med Ole Boskov ved tangenterne.

2010
Backseat er i gang med at indspille nyt album, og har en forrygende efterårstourne.
Singlen "King of sorrow" udkommer

Ivan bliver 4. marts 2010 farfar til sit første barnebarn, en bedårende lille pige Petra. Stort tillykke.


2011
januar 2011 så Sing Sing Sing dagens lys.
En frokost mellem Ivan Pedersen og Alex Nyborg Madsen udviklede sig til ideen om et band med hovedfokus på sangen.
Hurtigt stod det klart, hvem der skulle indgå i bandet, de begyndte at øve og udsendte pressemeddelse.

Pressemeddelelse Sing Sing Sing 2011


Det blev til et par enkelte trio-koncerter og en enkelt Backseatkoncert.
Det nye album fra Backseat er forsinket bla. grundet tabet af Ole Boskov i sommeren 2011.


2012
Backseat kom kommet flot i gang med forårstourne med flere udsolgte koncerter. I efteråret var der en lang række danske spillesteder, der fik glæde af Sing Sing Sing, som spillede rigtig mange koncerter fra september til december.


I maj 2012 kommer nyt album ude - Official Bootleg, "Backseats good time"

November 2012
Ivan Pedersen, Jørgen Thorup og Boe Larsen, tilsammen "Vejrguderne" har lavet sangen "Nok af november" i forbindelse med Kulturnatten.
se mere her:
http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet sangen kan downloades på Itunes.

Den 14. november 2012 udkommer 1. single fra kommende album "Seasoned and served" er "The Cards"

19.oktober 2012: Ivan var uheldig at falde fra scene på "Posten" i Odense og blev indlagt med 5 brækkede ribben.

 

4. December 2012
Ivan har spillet 2 kirkekoncerter med Martin Jønsson og Ulrik Bust i Mariager og Tolstrup i Nordjylland.

 

7. December 2012
Ivan har sammen med Barbara Moleko og Topgunn hjulpet P3 radioværterne Sara og David med at lave deres nye "julesang".
Lyt til "anti-julesangen" på
www.dr.dk/p3 eller køb den på itunes.

10. januar 2013
"Seasoned and served" er præsenteret på releaseparty på Krudttønden i København.
Officielle udgivelsesdato er 14. januar 2013.


1. marts 2013

Ivan Pedersen var med Birthe Kjær Feelgood Band til 3 jobs i marts/april (støvring, Vejle og Greve)
Birthe Kjær havde nemlig 45 års jubilæum i den danske musikbranche i 2013. Det blev fejret med rundtur til landets forskellige musik- og kulturhus.

Juni-Juli 2013:
I 2013 valgte Nina Forsberg at forlade Sing Sing Sing for at koncentrere sig om soloprojekt. Ind kom Gry Harrit istedet.
I foråret efter Saschas endte barsel begyndte arbejdet med debutalbum fra Sing Sing Sing.

Sing Sing Sing anno 2013
Backseat har også haft en del jobs henover sommeren.


15. august 2013

Ivan optræder til Grand Prix fest med Aalborg Symfoniorkester sammen med Xenia Lach-Nielsen, Anne Sofie Steen og Tim Schou (A friend in London)
i 4 nordjyske byer:
Aalborg den 15. august
Pandrup den 16. august
Tversted den 18. august
Hobro den 19. august

November 2013

Ivan Pedersen har i efteråret været på tour med Trioen, som i år bestod af Søren Skov og Troels Skovgaard.
Desuden var Ivan konferencier på støttekoncert for Syriens udsatte børn i Luther Kirken i København.


Januar 2014:
Ivan Pedersen er 2. januar igen blevet farfar, denne gang til en lille dreng, Rufus. Stort tillykke.

Backseat har fået en forrygende start på deres tour, flere steder helt udsolgte koncerter.

April 2014
Sing Sing Sing har mixet vokal til det kommende Sing Sing Sing album, som efter planen udkommer til efteråret.
Sascha har været hjemme i påsken, hvor der er blevet arbejdet på højttryk.

Juni 2014
Sing Sing Sing fik igen ny sangerinde. Gry valgte at træde ud af Sing Sing Sing for at koncentrere sig om egne musikprojekter.
Hun erstattes af Lonnie Kjer, som i 1990 vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Hallo hallo".

Juli 2014
Sing Sing Sing er klar med ny single Waters Rising

semptember 2014
Sing Sing Sing er klar med nyt album The Crossover 29.09.2014.


November 2014
Sing Sing Sing har afsluttet sin flotte tourne med mange udsolgte koncerter.
Faktisk har der kun været et par enkelte koncerter, der ikke har været udsolgte på hele denne tourne.
Sascha er nu rejst hjem og Sing Sing Sing kan holde en velfortjent pause.
Efter planen kommer Sascha retur til Danmark til august/september 2015 - forhåbentligt til en ny tour med Sing Sing Sing

December 2014

Ivan var på en lille tur med "En julekoncert med mere" sammen med Martin Jønsson og Ulrik Bust. Flere udsolgte koncerter.Forår 2015
Ivan var på tourne med Backseat.
Der blev også tid til to jobs med bandet Fistfull Dollars (Svendborg og Ærøskøbing).


September 2015
Sing Sing Sing var på tourne og ude med ny radiosingle "Keep your distance".
Du kan købe den på Itunes og andre musiktjenester via
link her


Oktober 2015
Ivan deltog sammen med en håndfuld x-factor deltagere samt Michelle Birkballe, Emilie Esther, Claus Hassing og Bryan Rice i
musikudgaven af "Stafet for livet,nemlig "Musik for livet", hvor der blev samlet ind til Kræftens Bekæmpelse.

Ivan sang "Vincent", "Fields of gold", "Half a man", "Kiss a lot of frogs" og "Bitter Moon".
Se videohilsen fra Ivan Pedersen forud for showet -
her

November 2015
Foreningen "Familier med kræftramte børn" har fået en flot sang af nogle af Danmarks mest erfarne sangere.
Sangen "En dag ad gangen" er skrevet af Ivan Pedersen, Tamra Rosanes og Peter Busborg.
Sangen er tænkt som tak til privatpersoner og virksomheder, der har støttet foreningen gennem tiden.


Du kan downloade sangen helt gratis og læse mere her:
www.fmkb.dk
Du kan se musikvideo på
foreningens facebook side

Medvirkende sangere:
Ivan Pedersen, Tamra Rosannes, Peter Busborg, Peter Friisnæs, Peter Smith, Frank Lauridsen, Thomas Negrijn, Jimmy Colding, Channe Nussbaum, Michael Carøe, Bobo Moreno, Donna Cadogan, Laura Illeborg, Torsten Lefmann, Pernille Højmark, Arvid Nielsen, Lone Selmer, Jørgen Thorup, Erann Drori, Nadia Stein, Kenny Lübcke, Lei Moe, Lupe Moe

Musikere:
Jonas Krag: Pedal steel guitar, dobro guitar, lab steel guitar
Jens Rugsted: Bas, div elguitarer og arrangement
Lars Wagner: Trommer
Arvid Nielsen : Klaver
Anne Eltard : Violin
Peter Busborg : Akk guitarer, keys og kor
Arrangeret, mixet og produceret af Peter Busborg i Fluffy Studio

Resten:
Jan Eliasson, Audio Planet: Mastering
Ivar Grainer, Hookline: Videooptagelser og redigering
Nanna Møller: Make up artist
Louise Kaspersen: Make up artist
Borups Højskole: Lån af sal
Lars Thordahl: Idé og koordinering


I November/december drager Ivan, Martin Jønsson og Ulrik Bust igen på tur med
"En julekoncert med mere".

2016

Ivan Pedersen fejrer i 2016 hele 50 års jubilæum som professionel musiker.
Det markeres/fejres med nyt album med nye danske numre, tv optræden/portræt og
efterfølgende tourne med band i midten september 2016, hvor albummet forventes klar.

Jubilæumstour m/band:
Tove Sørensen - bas /vokal

Nanna Larsen - akk. guitar/vokal
Søren Skov - tangenter/vokal
Klaus Menzer - trommer
Lars Krarup - guitar (tidligere medlem af Backseat)

Se mere på siden om 50 års jubilæum

31. august 2016
Sidste hånd lægges i dag på Ivan Pedersens jubilæumsalbum "Min verden er venlig", før der går i produktion på fabrikken.

Albummet udsendes på pladeselskabet Target, hvor det også vil blive muligt at købe cd´en online på
www.targetshop.dk/pedersen
Albummet vil også kunne købes til koncerter. Udgivelsesdato for "Min verden er venlig" er 30.september 2016.

Første singleudspil "Uden en forklaring".


Efterår 2016

Ivan Pedersen og jubilæumsbandet leverede underholdning på topplan og havde en fest hele den fantastiske tour igennem.
Det var en fornøjelse at følge dem.

2017

Februar

Ivan Pedersen har holdt en velfortjent pause efter jubilæumstour i efteråret og derefter en måneds tids sygemelding efter veloverstået hjerteklap operation. I foråret har Trioen et par koncerter og til efteråret går det atter løs med Sing Sing Sing, som pønser på nye sange.

Marts
Ivan Pedersen deltog den 30. marts i "Årets Nordjyde" i Musikkens Hus i Aalborg, i samarbejde med tv2nord.
I showet fejrede man nordjyder, der har gjort noget ekstraordinært og derfor blev indstillet til prisen "Årets Nordjyde". De mange indstillinger til prisen blev reduceret til 8 personer af et dommerpanel bestående af Ivan Pedersen, tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen samt sognepræst/tidligere folketingsmedlem Pernille Vigsø Bagge.

Det store show blev sendt direkte på både TV2 Nord og TV2 Nord Salto.
Foruden Ivan Pedersen med band optrådte også TV-2, Nyt fra Jylland, The Powls, R. Noor og Jonah Blacksmith.

Ivan har lavet kendingssang til showet.
Se den her

August 2017

Den første single "Come back home" fra det kommende album med
Sing Sing Sing er klar.
Sangen er skrevet af Sascha og hendes mand Bryan. Se et lille klip af sangen på
Sing Sing Sing Facebook side.
Den fulde sang kan findes på iTunes og Spotify. Albummet forventes at udkomme i forbindelse med efterårets tourne.
En strofe af den nye sang er brugt i det nye sæson af
tv2 serien "Landmand søger kærlighed"

Ivan Pedersen udgiver ved det aarhusianske forlag
Dreamlitt sin selvbiografi "Med hjertet udenpå".
Biografien er ved at blive gjort grafisk klar til tryk og forventes at udkomme i oktober/november 2017.
Bogens har egen facebook side -
se den her

Du kan læse mere om Dreamlitt på deres facebookside, hvor der også er et opslag med nyhed om bogen

Oktober 2017

Den 9. oktober udkom selvbiografien "Med hjertet udenpå"
Dagen efter 10. oktober holdt Ivan Pedersen sammen med bogforslaget Dreamlitt reception i København, i anledning af udgivelsen af sin biografi. Til receptionen var der mini-koncert med gæstesolisterne Peter Busborg, Steen Christiansen, der begge har skrevet numre sammen med Ivan på hans nyeste soloalbum fra sidste år samt af sangerinden Nanna Larsen, der jo leverede et pragtstykke af korarrangement på sidste års jubilæumstourne.
En rigtig hyggeligt aften, hvor der var mulighed for at købe bogen samt få den signeret.

Marts 2018
Ivan & Trio forårstour 2018.


I sommeren 2018 er der få koncerter, før det atter går løs i september med Sing Sing Sing
Tourplan for Sing Sing Sing er ved at være klar - kan også findes på tourplanen.


Sommer 2018
Ivan og Trio spillede et par koncerter i sommerlandet i juni/juli og sluttede juli af med, sammen med bla. Tamra Rosanes at være solist på et rytmisk kor kurus i italien 30. juli til 5. august 2018, under ledelse af Morten kjær.


Efterår 2018
Sing sing sing var på vellykket tour med en del udsolgte koncerter. De vender stærkt tilbage i 2019 november/december med "Kind of Christmas"-tour.


Marts 2019
Ivan & Trio forårstour 2019.


Julen 2019 kommer til at stå i Sing Sing Sing´s tegn med "Kind og christmas tour"